Корисна інформація

Особливості сільгосп шин

Довга та продуктивна робота будь-якого технічного обладнання залежить від того, які комплектуючі на нього встановлені. До сільгосп техніки пред'являються більш підвищені вимоги, оскільки вона повинна не тільки добре виконувати свої завдання, а й не пошкоджувати при цьому ґрунт. Тому виробники стали випускати покришки, що призначені спеціально для цього виду машин.

Протектор повинен бути гнучким, а також мати гарне зчеплення з різними видами грунту. Важливо враховувати при виборі і гумовий склад, з якого зроблені покришки. При хорошому зчепленні техніка менше буксуватиме, що в свою чергу зменшить витрату палива. Залежно від завдань, які має виконувати машина, необхідно брати вузькі чи широкі шини для сільгосптехніки. Бажано, щоб покришки могли самоочищатися.

Для вологого ґрунту необхідно встановлювати шини, що мають ґрунтозачепи достатньої висоти. Вони мають бути розташовані під великим кутом нахилу. Якщо потрібно використовувати техніку на ґрунті з гарною прилипання, потрібно поставити гуму, що має велику відстань між ґрунтозачепами. Покришки з широким профілем протектора допомагають зменшити пробуксування. У нас на сайті ви знайдете різні моделі шин для сільгосп техніки. Тому зможете без проблем підібрати потрібний варіант.